Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Scandal pe Aeroportul Henri Coandă creat de pasagerii nemulțumiți de restricții

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 10 decembrie 2021

Pe aeroportul Henri Coandă, pasagerii nemulţumiţi de noile restricţii au avut un comportament recalcitrant faţă de personalul autorităţilor cu atribuţii de control al documentelor de intrare în ţară, fapt ce a generat aglomerări, vineri, între orele 14:00 – 15:30.

„Traficul pe aeroportul Henri Coandă de derulează normal. S-au înregistrat aglomerări punctuale, în intervalul 14.00-15.30 al zilei de azi, generate, pe de o parte, de faptul că, în aceste ore de vârf au aterizat două curse suplimentare, iar, pe de altă parte, de către pasagerii nemulţumiţi de noile restricţii care au avut un comportament recalcitrant faţă de personalul autorităţilor cu atribuţii de control al documentelor de intrare în ţară”, se arată în comunicatul transmis de Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti.

A fost nevoie de invervenția Jandarmeriei şi  Poliţiei de Frontieră pentru a ţine situaţia sub control.

„Situaţia a fost ţinută sub control cu ajutorul personalului CN Aeroporturi Bucureşti, jandarmilor şi ai Poliţiei de Frontieră. Este posibil ca astfel de aglomerări punctuale să apară în continuare, personalul CNAB urmând să acorde, în continuare, tot sprijinul reprezentanţilor autorităţilor cu atribuţii de control şi menţinere a ordinii publice”, transmite sursa citată.

Pentru reducerea aglomeraţiei prin mărirea vitezei de procesare la controlul DSP, arată reprezentanții Aeroporturi București, a fost dublat numărul de medici DSP de pe fluxul de intrare.

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *