Thursday, October 24, 2024
Jurnalism corect


Doi preoți și doi diaconi de la Biserica Sf. Dumitru din Colentina, depistați cu Covid-19 / Femeia care vindea lumânări, infectată și ea

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Stirile zilei , at 25 martie 2020 Etichete: , ,

Şase persoane de la Biserica Sf. Dumitru din cartierul Colentina din Bucureşti au fost diagnosticate cu coronavirus. Este vorba despre doi diaconi, doi preoţi, cântăreţul şi femeia care vindea lumânări în incinta bisericii, conform surselor mainnews.ro. 

Primul care a fost diagnosticat cu Covid-19 a fost cântărețul bisericii. Ulterior, a fost declanșată o anchetă epidemiologică, toți clericii de la parohie fiind testați. Ulterior, s-a descoperit că doi preoți și doi diaconi, dar și femeia care vinde lumânări, au luat coronavirus.

„Este vorba despre biserica parohiei Sf. Dumitru Colentina unde inițial a fost depistat pozitiv cântărețul bisericesc. Ancheta epidemiologică declanșată imediat a dus la izolarea și testarea tuturor clericilor de la parohie și a doamnei de la lumânări. Ulterior au fost depistați pozitiv: doamna de la lumânări, doi preoți și doi diaconi. Arhiepiscopia Bucureștilor a anunțat imediat DSP-ul si un alt preot a fost desemnat pentru a suplini activitatea pastorală acolo„, a declarat Vasile Banescu, purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române, pentru mainnews.ro.

Biserica și curtea clădirii au fost dezinfectate de mai multe ori.

Ştire în curs de actualizare.

 

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Find More Info here to that Topic: mainnews.ro/sase-persoane-de-la-biserica-sf-dumitru-din-colentina-depistate-cu-covid-19/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *