Thursday, October 24, 2024
Jurnalism corect


Reacția Nataliei Intotero, după accidentul în care a fost implicată: Prin mila şi bunătatea Lui Dumnezeu sunt bine

By Florea Eva , in Stirile zilei , at 27 august 2024

Ministrul Familiei, Natalia Intotero, a transmis marți seară, pe pagina sa de Facebook, prima reacție după accidentul rutier în care a fost implicată.

„Prin mila și bunătatea Lui Dumnezeu sunt bine! Mulțumesc din suflet familiei, prietenilor și colegilor pentru rugăciunile și gândurile voastre! De asemenea, mulțumesc celor care au intervenit la locul accidentului, întregului personal de la Serviciul Ambulanță și de la Spitalul Județean Vâlcea!”, a transmis aceasta pe pagina sa de Facebook.

Ministrul familiei, Natalia Intotero, a fost implicată marți într-un accident rutier pe DN 7, în județul Vâlcea. Ea se afla pe bancheta din spate a autoturismului de serviciu, condus de un ofițer al Serviciului de Protecție și Pază. Cu toate că nu a suferit răni, Natalia Intotero a fost transportată la spital pentru investigații, conform procedurilor SPP.

Potrivit informațiilor transmise de IPJ Vâlcea, accidentul a avut loc în jurul orei 13:20, în localitatea Racovița. Din verificările efectuate de către polițiști, s-a stabilit că o femeie, de 41 ani, în timp ce conducea un autoturism, ar fi intrat în coliziune cu un autoturismul în care se afla ministrul familiei.

Foto: Inquam Photos / George Călin

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW