Thursday, October 24, 2024
Jurnalism corect


Reacția lui Tudorel Toader, după ce Comisia de la Veneția a primit cererea pentru eliberarea sa din funcție: Adevărul mai interesează pe cineva?

By Vîrban Robert , in Justitie Stirile zilei , at 28 mai 2020 Etichete: ,

Fostul ministru al Justiției, Tudorel Toader, susține că Ministerul Justiției nu are competențe în procedura desemnării reprezentantului țării în Comisia de la Veneția, asta după ce organul consultativ al Consiliului Europei a primit de la Guvernul României cererea pentru eliberarea sa din funcție.

„Putem confirma că Comisia de la Veneția a primit într-adevăr cererea ca dl. Tudorel Toader să nu mai fie membru din partea României”, a răspuns Comisia, pentru HotNews.ro.

Discuțiile despre revocarea lui Tudorel Toader din cadrul Comisiei de la Veneția au început după decizia CEDO în cazul fostei șefe a DNA, Laura Codruța Kovesi.

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Here you will find 33646 more Information on that Topic: mainnews.ro/reactia-lui-tudorel-toader-dupa-ce-comisia-de-la-venetia-a-primit-cererea-de-eliberare-din-functie-adevarul-mai-intereseaza-pe-cineva/ […]

  • Wow, superb weblog layout! How long have you been running a blog for?

    you made running a blog look easy. The entire look of your site is magnificent,
    let alone the content! You can see similar here dobry sklep

  • … [Trackback]

    […] There you can find 49040 additional Info to that Topic: mainnews.ro/reactia-lui-tudorel-toader-dupa-ce-comisia-de-la-venetia-a-primit-cererea-de-eliberare-din-functie-adevarul-mai-intereseaza-pe-cineva/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *