Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Rareș Bogdan, nemulțumit de controalele autorităților: Dacă doream să mănânc alături de oamenii în uniforme mă făceam poliţist, militar, SRI-ist sau altceva

By Vîrban Robert , in Politic Stirile zilei , at 17 mai 2021

Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan a criticat controalele efectuate de oamenii legii cu privire la respectarea regulilor de protecție sanitare pe terasele deschise în această perioadă.

Rareș Bogdan consideră că ar trebui efectuate mai multe verificări în cluburile care și-au reluat activitatea pe litoral.

„Eram cu familia. Eram pe terasă. (…) După aceea a venit ploaia, s-au acoperit lucrurile. Eu înţeleg foarte bine şi susţin total forţele de ordine şi respectarea regulilor. Mi-aş dori foarte mult ca forţele de ordine să fie prezente vineri, sâmbătă în anumite locuri din Bucureşti sau de pe litoral unde restaurantele se transformă în cluburi. Acolo ar trebui să intre exact în modalitatea în care au făcut-o ieri în anumite locuri din Bucureşti. E normal să fie DSP, organele de control să verifice actele, număr de mese, dacă sunt respectate regulile pandemiei, pentru că încă este pandemie, chiar dacă trăim relaxarea de sâmbătă în Bucureşti, dar nu văd de ce într-un loc unde se află oameni cu familiile, cu copiii trebuie să vină în uniforme. Dacă doream să mănânc alături de oamenii în uniforme mă făceam poliţist, militar, SRI-ist sau altceva. Eu sunt civil şi vreau să trăiesc între civili. Îi respect pe poliţişti şi pe jandarmi, dar cred că puteau să stea în parcare. Dacă cineva era recalcitrant, respectiv şefii de local nu prezentau documente, atunci puteau să vină din maşinile respective. Mie mi s-a părut intimidare, nu pentru noi neapărat, ci pentru cei de acolo”, a spus Rareş Bogdan, luni, la Palatul Parlamentului, citat de Agerpres.

Reamintim că Rareș Bogdan a încălcat flagrant regulile de protecție împotriva COVID-19, în prima parte a pandemiei, când a organizat o petrecere cu zeci de persoane.

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Read More Information here on that Topic: mainnews.ro/rares-bogdan-nemultumit-de-controalele-autoritatilor-daca-doream-sa-mananc-alaturi-de-oamenii-in-uniforme-ma-faceam-politist-militar-sri-ist-sau-altceva/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *