Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Rareş Bogdan, despre întâlnirea Ciolacu-Geoană la restaurant: Geoană doar încearcă să ne explice că vine din spuma mării

By Ana Teșcan , in Politic Stirile zilei , at 30 iulie 2024

Prim-vicepreşedintele PNL, Rareş Bogdan, a declarat marţi, 30 iulie, că întâlnirea Ciolacu-Geoană la restaurant nu e o surpriză. 

„Pentru noi nu e o surpriză pentru că, până la urmă, domnul Geoană doar încearcă să ne explice că vine din spuma mării dar dânsul e politician cu ştate vechi, a condus PSD, a fost candidat la preşedinţie, deci nu este altceva decât întâlnirea actualului preşedinte cu foşti preşedinţi. Este o reuniunea a social-democraţilor care au aceeaşi simţire, în cuget şi în proiecţie şi nu este nimic nou.

Până la urmă, domnul Goeană nu mai este membru de partid, nu a trebuit să îşi dea demisia când a plecat la NATO? Pot să îi caute carnetul vechi de partid şi să i-l reiniţieze”, a spus prim-vicepreşedintele PNL, la Antena 3 CNN.

Întrebat dacă acest scenariu îi este favorabil lui Nicolae Ciucă în cursa la prezidențiale, Rareş Bogdan a spus că finala se va juca între Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă, adăugând că Geoană nu are şanse să intre în turul doi.

„Absolut, pentru că în acel moment se accentuează sentimentul de teamă, intervine emoţia şi automat, în spatele domnului Ciucă, se va activa întreaga dreaptă, aşa cum în spatele domnului Ciolacu, foarte probabil, se vor activa liderii stângii, adică domnul Iliescu, domnul Geoană, domnul Ponta. 

Nu se pune problema să nu intrăm în turul doi. Vom intra în turul doi, şi ne vom bate cu candidatul stângii, Marcel Ciolacu. Finala va fi Nicolae Ciucă-Marcel Ciolacu şi sunt absolut convins că toţi ceilalţi se vor pune în spatele domnului Ciucă sau a domnului Ciolacu”, a mai adăugat Rareș Bogdan.

Foto: Inquam Photos / George Călin

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW