Friday, January 27, 2023
Jurnalism corect


Radu Mihaiu: Nu doar mirosul de mici a atras lumea la centrul de vaccinare de la Obor. Bătaia mare a fost pe serul Johnon&Johnson

By Matthew Garvey , in Stirile zilei , at 11 iunie 2021

Radu Mihaiu, primarul Sectorului 2, a anunțat că 87% dintre cei vaccinați la centrul mobil deschis la Piața Obor au ales serul produs de Johnson&Johnson, în timp ce jumătate au folosit voucherul în baza căruia pot primi gratis o porție de mici și o răcoritoare.

Nu doar mirosul de mici a atras lumea azi la centrul de vaccinare de la Obor. Doar jumătate din cei vaccinați au și folosit voucherul. Bătaia mare a fost pe vaccinul Johnson & Johnson. 87% din cei vaccinați astăzi acolo au ales varianta cu o singură doză. Cum am mai spus, vaccinarea trebuie să fie aproape de casă, simplă și rapidă”, a scris Radu Mihaiu, pe Facebook.

Centrul de vaccinare mobil, „Caravana de la Obor”, va fi deschis vineri și sâmbătă, între orele 8-20, și duminică, între orele 8-18. Persoanele doritoare se vor putea vaccina cu serurile Pfizer/BioNTech și Johnson&Johnson.

Edilul preciza că antreprenorii din Piața Obor, „deținători ai rețetei celebrilor mici de la Obor”, vor să susțină campania de vaccinare și au promis că fiecare persoană vaccinată va primi o porție gratis de „mici cu de toate și o apă răcoritoare”.

Sursa foto: Libertatea.ro

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com