Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


PSD a depus moțiunea simplă împotriva ministrului Agriculturii

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Stirile zilei , at 13 mai 2020 Etichete: , , ,

Partidul Social Democrat a depus, marți, la Senat, moțiunea simplă împotriva ministrului Agriculturii, Adrian Oros, intitulată ”Lenea, minciuna şi incompetenţa ministrului Oros”.

Anunțul a fost făcut la grupul parlamentar al PSD de la Camera Deputaţilor, de către deputatul social-democrat Valeriu Steriu.

Dezbaterea moțiunii este propusă să aibă loc luni, 18 mai, de la ora 16.00.

Fostul ministru al Agriculturii din Guvernul social-democrat, Petre Daea, a afirmat că este nemulțumit de faptul că de la instalarea cabinetului Orban nimeni nu îi mai răspunde la telefon în minister.

 „De la instalarea guvernului Orban nu am putut găsi niciun canal de comunicare. Nici telefon, nici întâlniri. Abandonând dialogul partidul a fost nevoie să apelăm la instrumente democratice.

De la începutul guvernării toate programele din agricultură, fie au fost blocate, fie au fost întârziate, fie au fost stabilite mecanisme care să întârzie activitatea fermierilor.

În locul acestor programe deosebite, ei au introdus analizele, au introdus controalele, folosindu-se de acest mod extrem de dăunător pentru țară și acela de a nu face nimic și de a controla ce au făcut alții”, a declarat Petre Daea.

sursa foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *