Sunday, July 7, 2024
Jurnalism corect


Programul târgurilor de Crăciun din principalele orașe din țară. Ce surprize au pregătit organizatorii

By Matthew Garvey , in Stirile zilei , at 24 decembrie 2022 Etichete: , , , , , ,

Lipsa ninsorilor poate afecta magia sărbătorilor de iarnă, dar românii din principalele orașe din țară pot profita de vremea atipică pentru a petrece Crăciunul în aer liber, la târgurile organizate de autorități.

Cele două târguri de Crăciun din București, cel din Piața Constituției și cel din Parcul Drumul Taberei, vor fi deschise sâmbătă și duminică până la ora 23:00.

Pe lângă tarabele cu mâncăruri tradiționale, dar nu numai, ciocolată caldă sau vin fiert, vizitatorii vor avea parte și de o serie de momente artistice.

Concret, la West Side Christmas Market, organizat de Primăria Sectorului 6 și Untold, sâmbătă vor avea loc 2 momente artistice, începând cu ora 19:00, cap de afiș fiind Mini Song și Irina Sârbu.

Duminică, de la ora 19:00 pe scena din Parcul Drumul Taberei își va face apariția Fanfara lui Moș Crăciun, iar începând cu ora 20:00 vor cânta Keo și Alexandra Ungureanu.

Târgul de Crăciun din Sectorul 6 va fi deschis până pe 27 decembrie, inclusiv.

În Piața Constituției, la târgul organizat de Primăria Capitalei, în seara de ajun vor urca pe scenă Paula Seling și soprana de pop-opera Iana Novac. Ulterior, pe 25 decembrie, organizatorii îi invită pe bucureșteni la un concert festiv susținut „o voce consacrată a colindelor românești”, Narcisa Suciu.

Mai mult, cei mici îl vor putea cunoaște pe Moș Crăciun inclusiv sâmbătă, între orele 12:00 și 21:00.

Târgul de Crăciun din Cluj-Napoca va fi deschis sâmbătă între orele 11 și 16:00, iar în ziua de Crăciun, începând cu ora 19:00, va avea loc un concert de colinde susținut de Grupul tradițional „Glas transilvan”.

În Craiova, târgul de Crăciun va fi deschis sâmbătă și duminică, între orele 16 și 21.

Pentru românii din vestul țării, târgul de Crăciun din Timișoara va funcționa sâmbătă și duminică între orele 11-16, respectiv 16-22.

La Constanța, în Parcul Oleg Danovski, românii de la malul mării sunt așteptați cu „mirosuri de mirodenii, colinde care răsună mai tare ca oricând, bunătățuri cu aromă de scorțișoară și ateliere distractive”, sâmbătă și duminică, între orele 12 – 23.

Și Târgurile de Crăciun din Brașov și Sibiu vor fi deschise în weekendul 24-25 decembrie, între orele 10-22 (Brașov), respectiv 11-22 (Sibiu).

Sursă foto: Primăria Sectorului 6

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW