Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Principalul suspect în cazul jafului de la o bancă din Sectorul 2 a fost prins

By Matthew Garvey , in Stirile zilei , at 18 noiembrie 2020

Principalul suspect în cazul jafului de la o bancă din Sectorul 2 al Capitalei a fost prins miercuri dimineață și adus la sediul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București pentru audieri.

UPDATE: Bărbatul este cercetat pentru tâlhărie calificată și nu are loc de muncă. A fost recuperată o mare parte din suma furată.

Știrea inițială

În jurul orei 11.30, pe o stradă din sectorul 3, a fost depistat, un bărbat de 30 de ani, identificat ieri ca principal suspect în cazul infracțiunii de tâlhărie calificată, săvârșită într-o agenție bancară din sectorul 2.
Barbatul a fost condus pentru audieri la sediul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Serviciul Investigații Criminale”, potrivit Poliției Capitalei.

Bărbatul în vârstă de 30 de ani ar fi dependent de jocuri de noroc, potrivit unor surse mainnews.ro.

Poliția a început o anchetă, după ce un bărbat a furat, marți, suma de 10.000 de lei de la o bancă din Sectorul 2 al Capitalei. Suspectul a amenințat-o pe casieră printr-un bilețel și a fugit înainte de a fi acționat butonul de panică.

Sursă foto: Inquam Photos / George Călin

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Read More on that Topic: mainnews.ro/principalul-suspect-in-cazul-jafului-de-la-o-banca-din-sectorul-2-a-fost-prins/ […]

  • … [Trackback]

    […] There you will find 68441 additional Information on that Topic: mainnews.ro/principalul-suspect-in-cazul-jafului-de-la-o-banca-din-sectorul-2-a-fost-prins/ […]

  • … [Trackback]

    […] Here you can find 40473 more Info on that Topic: mainnews.ro/principalul-suspect-in-cazul-jafului-de-la-o-banca-din-sectorul-2-a-fost-prins/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW