Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Primarii de sector ai „Dreptei Unite”, întâlnire pe tema salubrizării: Am găsit câteva variante, din care unele foarte promițătoare

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 8 decembrie 2020

Radu Mihaiu, primarul Sectorului 2, Clotilde Armand, primarul Sectorului 1 și Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6, au avut, marți, o întâlnire pe tema salubrizării. Aceștia susțin că ar fi găsit câteva variante promițătoare și anunță că astfel de întâlniri vor fi o practică uzuală. 

Radu Mihaiu a precizat că sortarea și reciclarea deșeurilor ar fi capitole la care administrația precedentă ar fi „eșuat total” și menționează că Gabriela Firea, fostul primar al Capitalei, ar fi lăsat sectoarele să se descurce în această privință.

CITEȘTE ȘI: Primăria Sectorului 1: Prestatorul serviciului de salubritate, neplătit din luna iunie / Restanțele se ridică la 100 de milioane de lei

Dreapta Unită continuă și după alegeri. Azi m-am întâlnit cu Clotilde Armand și cu Ciprian Ciucu. Am abordat împreună problema gunoiului.

Avem nevoie de soluții comune pentru a fi eficienți și economi. Sortarea și reciclarea sunt capitole la care s-a eșuat total în mandatul trecut. București a rămas mult în urmă pe tema salubrizării, iar Firea a aruncat acest cartof fierbinte la nivelul sectoarelor.

Am găsit câteva variante, din care unele foarte promițătoare. Rămâne să punem experții la treabă să lămurească detaliile.

Aceste întâlniri vor fi o practică uzuală. E important să ne sincronizăm și să ne unim eforturile pentru a mișca și proiectele mari, multisectoriale. Bucureștiul nu mai poate fi un balaur cu 7 capete”, a scris Radu Mihaiu, pe Facebook.

Dreapta Unită continuă și după alegeri. Azi m-am întâlnit cu Clotilde Armand și cu Ciprian Ciucu. Am abordat împreună…

Publicată de Radu Mihaiu pe Marţi, 8 decembrie 2020

Sursă foto: Facebook / Radu Mihaiu

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW