Thursday, October 24, 2024
Jurnalism corect


Primăria Capitalei schimbă scările rulante din Pasajul Universităţii

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 4 iulie 2023

În sfârșit. După ani și ani de zile în care nu au funcționat, cele opt scările rulante din Pasajul Universității din București vor fi înlocuite cu unele noi. Licitația a fost lansată la începutul lunii iulie în Sistemul Electronic de Achiziții, iar reprezentanții municipalității speră să o finalizeze până la finele acestui an. De asemenea, PMB a lansat o altă procedură pentru înlocuirea lifturilor din pasajul de la Piaţa Presei Libere. Valoarea investițiilor este estimată la peste 4 milioane lei, fără TVA.

„Încă din anul 2008, de la modernizarea Pasajului Universității, cele opt scări rulante au avut probleme tehnice, fiind funcționale una sau două dintre ele de-a lungul timpului. Acum, vor fi achiziționate opt scări rulante noi, câte două pentru fiecare punct de acces din Piața Universității”, a declarat primarul Nicușor Dan.

Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 3 august. Termenul de livrare este de 6 luni iar garanția de 2 ani. Valoarea contractului este estimată la 3,5 milioane lei.

Pentru Pasajul de la Piața Presei Libere vor fi achiziționate două lifturi, după ce cele actuale au fost vandalizate. Achiziția este estimată la 600.000 lei, fără TVA. Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 14 iulie.

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW