Monday, July 8, 2024
Jurnalism corect


Primăria Capitalei pune la dispoziție 5 locații pentru supravegherea copiilor aflați în vacanță / Soluția e destinată elevilor ce au ambii părinți la serviciu

By Matthew Garvey , in Stirile zilei , at 1 aprilie 2021

Primăria Municipiului București va pune la dispoziție 5 locații, unde vor putea fi supravegheați aproximativ 1.200 de copii sub 12 ani, între 12 și 23 aprilie, perioada suplimentară a vacanței școlare de primăvară.

Soluții pentru părinții care au copii sub 12 ani şi care au dificultăți în a găsi supraveghere pentru cei mici în vacanță. Timp de două săptămâni, între 12 și 23 aprilie 2021 (perioadă de vacanță suplimentară față de vacanța școlară inițială), Primăria Capitalei va pune la dispoziție 5 locații, unde vor putea fi supravegheați în total circa 1.200 de copii”, a anunțat Primăria Muncipiului București.

Locațiile puse la dispoziție de PMB sunt: Muzeul Copiilor, de pe Bulevardul Decebal, hub-ul educațional Proedus de la AFI Cotroceni, Opera Comică pentru Copii, Sala Palatului și sediul Corului Național de Cameră Madrigal.

Copiii vor beneficia de supraveghere din partea personalului specializat în lucrul cu ei, dar și de activități educaționale – jocuri creative, vizionarea de spectacole, lucru manual, exerciții de dezvoltare personală. Se vor respecta riguros măsurile de protecție anti-COVID-19, copiii urmând să poarte mască și fiind împărțiți în grupe mici, cu asigurarea distanțării necesare între ei. Trebuie precizat că această soluție e destinată copiilor cu ambii părinți la serviciu în această perioadă (deci părinți care nu sunt în telemuncă), precum și copiilor din familii monoparentale, ai căror părinți sunt și ei la serviciu”, a precizat PMB.

Mai multe informații vor putea fi găsite pe site-ul PMB și PROEDUS.

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW