Sunday, July 7, 2024
Jurnalism corect


Primăria Capitalei a închis Biroul de Evidență a Persoanelor. Firea: O colegă a călătorit în Israel cu bărbatul de 60 de ani

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Stirile zilei , at 11 martie 2020 Etichete: , , ,

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunțat că Biroul de Evidență a Persoanelor a fost închis ca urmare a faptului că unul din angajați a călătorit în Israel cu bărbatul în vârstă de 60 de ani care a fost internat la Spitalul MAI.

„Am închis biroul de evidenţă a populaţiei începtân de această adimineaţă, pentur că o colegă de la acest birou a anunţat abia azi dimineaţă faptul că s-a aflat în excursie în Israel cu pacientul de 60 de ani, fost ofiţer, angajat la DSP Sector 4.

Şi pentru că a informat doar astăzi conducerea, am luat măsurile care s-au dispus la nivel naţional, şi anume: toate cele 70 de persoane angajate la Biroul de evidenţă a populaţiei au intrat de azi dimineaţă în izolare la domiciliu. Li se vor face testele necesareşi procedăm deja la dezinfecţia tuturor birourilor, holurilor, toaletelor, intrărilor din zona de Evidenţă a populaţiei.

Pentru urgenţele pe care le vor avea cetăţenii, pentru că vor fi şi astfel de situaţii, am luat legătura cu directorul de la biroul de evidenţă a populaţiei. Va lucra de acasă, va avea computer, aparat foto, ştampilă, registre, documente, tot ceea ce este necesar, pentru a elibera documentele care sunt urgenţe. Deci nu se închide activitatea, dar se lucrează de la domiciliu, pentru protecţia, atât a cetăţenilor, cât şi a angajaţilor de la biroul de Evidenţă a Populaţiei”, a spus Gabriela Firea.

sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW