Tuesday, April 30, 2024
Jurnalism corect


Liderul asociației TATA rămâne în arest timp de 30 de zile. Bogdan Drăghici, acuzat că și-a violat fiica vitregă

By Madalina Balaceanu , in Justitie Stirile zilei , at 29 august 2019 Etichete: , , ,

Președintele asociației T.A.T.A, Bogdan Drăghici, rămâne în închisoare timp de 30 de zile, după ce, Tribunalul București a respins contestația acestuia.

Drăghici a fost reținut inițial pentru 24 de ore, iar mandatul lui a expirat pe 21 august. Ulterior, bărbatul a primit de la Judecătoria Sectorului 2 o decizie de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Pe 27 august acesta a contestat decizia de arestare preventivă pentru 30 de zile dată de Judecătoria Sectorului 2. Președintele asociației TATA este acuzat că și-a violat fiica vitregă.

Președintele TATA este acuzat că, în urmă cu mai mulți ani, și-ar fi violat fiica vitregă. Faptele ar fi fost comise în perioada 2013-2016. Soția acestuia a fost cea care a reclamat situația.

Asociația TATA, organizația pe care o conduce Drăghici, a fost înființată în anul 2008, cu scopul de a milita pentru drepturile taților la o relație de calitate cu copiii lor.

Președintele Alianței Antidiscriminare a Tuturor Tăticilor (T.A.T.A) se afla în proces de divorț cu soția sa, Helen Daniela Drăghici, care a cerut recent judecătorilor și un ordin de protecție. În primă instanță solicitarea s-a respins, decizia fiind contestată. Cei doi au divorţat recent, iar în cadrul procesului judecătorii au decis ca minorul pe care îl au împreună să rămână la mamă, iar Bogdan Drăghici să îi plătească pensie alimentară de întreținere a copilului, în procent de 25% aplicat venitului său net lunar până când fetița va face 18 ani.

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *