Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Premierul s-a răzgândit în legătură cu implementarea certificatului verde la locul de muncă: Nu va fi adoptat săptămâna aceasta

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 29 decembrie 2021

Deși săptămâna trecută Nicolae Ciucă dădea asigurări că introducerea certificatului verde la locul de muncă va fi adoptată de Guvern până la finalul anului 2021, premierul a precizat miercuri, 29 decembrie, că măsura nu va fi votată de Parlament până la finalul săptămânii.

Prezent miercuri la Horezu, în județul Vâlcea, premierul a fost întrebat de jurnaliști dacă Guvernul va introduce certificatul verde până la finalul anului 2021.

Dacă vă referiţi la săptămâna aceasta, nu cred că va fi adoptat”, a spus Nicolae Ciucă, citat de Agerpres.

Șeful Guvernului a precizat că Parlamentul ar trebui să ia decizia finală în legătură cu implementarea certificatului verde la locul de muncă.

Există o ordonanţă de urgenţă în Parlament şi un proiect de lege în Parlament. Ca atare, până ce nu se finalizează unul dintre ele, decizia a rămas să fie luată în funcţie de situaţie şi, în funcţie de situaţie, vom proceda în aşa fel încât ceea ce există ca măsuri în momentul de faţă să poată fi aplicate”, a adăugat premierul.

Declarația vine după ce miercuri, 22 decembrie, premierul dădea asigurări că „vom avea certificat verde până la sfârșitul anului”.

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Here you can find 88433 more Information on that Topic: mainnews.ro/premierul-s-a-razgandit-in-legatura-cu-implementarea-certificatului-verde-la-locul-de-munca-nu-va-fi-adoptat-saptamana-aceasta/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW