Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Premierul Ludovic Orban, despre desființarea Secției Speciale: Este foarte importantă adoptarea acestui act normativ

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Justitie Politic Stirile zilei , at 4 februarie 2020 Etichete: , ,

După ce Ministerul Justiției a propus printr-un proiect de lege desființarea Secției Speciale de Investigare a Magistraților, premierul României, Ludovic Orban, a declarat că acest proiect de act normativ este un punct important din programul de guvernare a PNL.

„Este un proiect care a fost pus în dezbatere publică și care a fost trimis spre avizare către CSM. Așteptăm punctele de vedere. Cert este că noi am avut ca obiectiv în programul de guvernare inițierea proiectului de act normativ și noi considerăm că este foarte importantă adoptarea acestui act normativ de desființare a Secției Speciale”, a declarat premierul Ludovic Orban.

Ministerul Justiției propune desființarea Secției Speciale de Investigare a Infracțiunilor din Justiție. Conform proiectului de lege propus de minister, faptele de corupție săvârșite de magistrați ar urma să fie din nou anchetate de procurorii de la DNA. Proiectul de Lege privind desființarea SIIJ poate fi consultat AICI.

sursa foto: Inquam Photos / George Calin

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Read More Information here on that Topic: mainnews.ro/premierul-ludovic-orban-despre-desfiintarea-sectiei-speciale-este-foarte-importanta-adoptarea-acestui-act-normativ/ […]

  • … [Trackback]

    […] Find More on that Topic: mainnews.ro/premierul-ludovic-orban-despre-desfiintarea-sectiei-speciale-este-foarte-importanta-adoptarea-acestui-act-normativ/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *