Saturday, October 26, 2024
Jurnalism corect


Premierul Ludovic Orban a confirmat numirea lui Traian Berbeceanu în funcția de prefect al Capitalei

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 20 octombrie 2020

Premierul Ludovic Orban a confirmat marți că în funcția de prefect al Capitalei va fi numit fostul comisar de Poliție Traian Berbeceanu, actual șef de cabinet al ministrului de interne. 

Traian Berbeceanu îi va lua locul lui Gheorghe Cojanu, aspru criticat de președintele Klaus Iohannis, după declarațiile incoerente făcute la sfârșitul săptămânii trecute privind măsurile instituite la nivelul Capitalei pentru prevenirea răspândirii coronavirusului.

Cine este Traian Berbeceanu

Traian Berbeceanu, fost șef al Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba, a trimis în spatele gratiilor mai mulți interlopi din județele Alba, Hunedoara şi Sibiu. Ulterior, acesta a fost implicat într-un dosar penal despre care presa a scris că ar fi fost fabricat de procurori DIICOT Alba. În iunie 2016, Traian Berbeceanu a fost achitat în primă instanţă pentru mai multe acuzații. În schimb, Ioan Mureşan, fost procuror şef al DIICOT Alba, şi Nicolaie Ioan Cean, fost procuror în aceeaşi structură, au fost condamnaţi la 7 ani, respectiv 2 ani închisoare cu executare. Aceştia sunt acuzaţi că au săvârşit mai multe nereguli în anchetarea lui Traian Berbeceanu.

Sursa foto: Inquam Photos / Virgil Simionescu

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] There you can find 55093 more Info to that Topic: mainnews.ro/premierul-ludovic-orban-a-confirmat-numirea-lui-traian-berbeceanu-in-functia-de-prefect-al-capitalei/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *