Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Premierul, despre scandalul de la conferința lui Nicușor Dan: Nenorociții care-și bat joc de București, haidamacii lui Firea și Pandele, nu-i permit să facă o declarație

By Madalina Balaceanu , in Politic Stirile zilei , at 19 iunie 2020 Etichete: ,

Premierul Ludovic Orban sare în apărarea lui Nicușor Dan după scandalurile provocate la cele două conferințe de presă susținute de candidatul PNL-USR la Primăria Capitalei.

​„Nu e un scandal. Deci niște nesimțiți care-și bat joc de București de patru ani au ajuns să considere Bucureștiul moșia lor. Trotuarul, drumul, parcurile, grădinile reprezintă spațiul public și aparțin fiecărui bucureștean. Orice om vrea să se plimbe, să facă o declarație are acest drept. Nenorociții care-și bat joc de București, toți haidamacii lui Firea și Pandele nu-i permit candidatului nostru la primărie nici măcar să facă o declarație în spațiul public”, a declarat Ludovic Orban.

El a mai spus că a fost „un comportament golănesc” care îi descalifică și le-a solicitat public social-democraților din Capitală să nu se mai poarte în acest fel.

La prima conferință de presă susținută de Nicușor Dan și-a făcut apariția și viceprimarul Aurelian Bădulescu, care a vorbit în permanență, nelăsându-l pe Nicușor Dan să își susțină declarațiile.

La a doua conferință, susținută joi de Nicușor Dan în Sectorul 5 al Capitalei, mai multe mașini de gunoi ale sectorului au claxonat, își ambalau motoarele și l-a stropit cu dezinfectant pe Nicușor Dan, dar și pe jurnaliștii aflați acolo.

Inquam Photos / Octv Ganea

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *