Wednesday, September 28, 2022
Jurnalism corect


Poșta Română intră în proces de digitalizare. Dezbatere publică pentru achiziția asistenţei tehnice necesare transformării

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 28 mai 2021

Poșta Româna lansează procedura de consultare pentru achiziţia asistenţei tehnice necesare transformării digitale a fluxurilor operaţionale şi administrative ale companiei, a anunțat vineri directorul general companiei, Horia Grigorescu. 

„După un an şi şase luni de când echipa pe care o coordonez a început definirea şi implementarea proceselor de reformă structurală a Poştei Române, stabilizarea financiară a acesteia ca o companie constant profitabilă, fără datorii şi cu un buget echilibrat între consum şi dezvoltare, prin începerea proceselor de îmbunătăţire a condiţiilor de muncă pentru cei peste 25.058 de angajaţi şi prin lansarea în consultare publică a transformării digitale a Poştei Române, se pun bazele celui mai amplu proces de modernizare şi aducere a companiei la realităţile şi viitorului pieţei”, a declarat Horia Grigorescu.

Proiectul vizează transformarea digitală a proceselor de business, de corespondenţă, curierat și servicii financiare, obiectivul fiind consolidarea poziției pe piață.

În acest sens, directorul Horia Grigorescu a lansat un apel către toate firmele de specialitate interesate să se înscrie la procedura de consultare publică.

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com