Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Pompierii caută persoanele dispărute, după ce o barcă s-a răsturnat în râul Mureș. Un copil de 3 ani a murit, iar doi adulți și doi copii sunt de negăsit

By news.ro , in Stirile zilei , at 1 mai 2023 Etichete: , , , , ,

Pompierii din Timiş  au reluat astăzi, 1 mai, căutarea a patru persoane dispărute în apele râului Mureş, în zona localităţii Periam Port din judeţul Timiş, după ce o barcă în care se aflau 12 persoane, adulţi şi copii, s-a răsturnat. Se cu o autospecială de intervenţie care are în dotare o barcă de salvare şi două echipaje SMURD, dintre care unul Terapie Intensivă Mobilă.

Potrivit informațiilor oferite de Inspectoratul Județean de Poliție Timiș, la data de 30 aprilie a.c.,n zona localității Periam Port, din județul Timiș, s-ar fi răsturnat o barcă în care se aflau mai multe persoane. Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă, pe malul râului Mureș, care aparține de județul Timiș, fiind scoase la mal o femeie de 28 de ani și un copil, de 3 ani. Din nefericire, a fost declarat decesul minorului. De asemenea, trei adulți și trei copii au fost scoși pe malul râului Mureș, care aparține de județul Arad. Alți 2 adulți și 2 copii sunt de negăsit. Misiune în dinamică, alături de celelalte structuri MAI.

-Știre în curs de actualizare-

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW