Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Poliţiştii fac cercetări după incendiul de proporții din parcarea unui bloc din Constanța

By Diochetanu Andreea , in Stirile zilei , at 16 decembrie 2021

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa a anunțat joi, 16 decembrie, că polițiștii de investigații criminale fac cercetări, după incendiul de proporții din parcarea unui bloc din Constanța, care a izbucnit în noaptea de miercuri spre joi.

„Urmare a incendiului care a izbucnit în această dimineață, 16 decembrie a. c., în jurul orei 1.00, polițiști de investigații criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța efectuează cercetări, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere prin incendiere și vătămare corporală din culpă, pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor producerii incendiului, iar în funcție de probele administrate se vor dispune măsurile legale care se impun”, a transmis joi, 16 decembrie, IPJ Constanța.

Un incendiu puternic a izbucnit, în noaptea de miercuri spre joi, în parcarea subterană a unui bloc din Constanţa, 250 de oameni fiind evacuaţi. 8 persoane, inclusiv copii, au fost transportate cu arsuri sau intoxicaţie cu fum la spital.

Incendiul a izbucnit de la două maşini, dar s-a extins repede, Planul Roşu de Intervenţie fiind activat având în vedere numărul mare al persoanelor implicate.

250 de oameni au fost evacuaţi, iar peste 100 au fost coborâţi cu autoscările de pe acoperiş şi etajele superioare, potrivit ISU Dobrogea.

La fața locului au acționat echipele ISU Constanța, dar incendiul fiind de proportții a fost nevoie și de echipe de la ISU Călăraşi şi ISU Ialomiţa.

37 de maşini au fost avariate, dintre care 25 se aflau în parcarea cuprinsă de flăcări.

Foto: Captură video/ Facebook

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *