Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Polițiștii clarifică controversele legate de accidentul mortal din parcarea parcului Pantelimon. Cine era, de fapt, la volan

By Ana Teșcan , in Stirile zilei , at 31 iulie 2024

Inspectoratul General al Poliției Române (IGPR) a transmis miercuri, 31 iulie, un comunicat oficial pentru a clarifica informațiile vehiculate în spațiul public cu privire la accidentul mortal produs duminică seară în parcarea parcului Pantelimon din Capitală, în urma căruia un copil de nouă ani a murit, iar sora lui a rămas fără un picior.

IGPR a confirmat că la momentul accidentului autoturismul era condus de un minor de 17 ani, notează Gândul.ro.

Clarificarea Poliției Române vine în urma controverselor lansate de familia minorului, care a insinuat că la volanul s-ar fi aflat cel îngrija căruia era mașina, un tânăr de 19 ani, potrivit Antena 3 CNN.

Adolescentul în vârstă de 17 ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile luni, 29 iulie, pentru ucidere din culpă, vătămare corporală, părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia și conducere fără permis.

Tânărul de 19 ani care i-a încredințat mașina minorului a fost reținut pentru 24 de ore și ulterior plasat sub control judiciar.

CITEȘTE ȘI: Medicii i-au amputat piciorul fetiței rănite de tânărul de 17 ani în parcarea Parcului Pantelimon, după apariția unor complicații

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW