Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Poliția, despre cazul de la Floreasca, unde o pacientă ar fi luat foc pe masa de operație: Nu a fost identificată vreo plângere

By Daniela Eremia , in Stirile zilei , at 28 decembrie 2019 Etichete: , , , ,

Poliția Capitalei a transmis, sâmbătă, că s-au declanșat verificări de către Serviciul Investigații Criminale cu privire la aspectele semnalate de mass media în cazul pacientei care ar fi luat foc pe masa de operații la spitalul Floreasca.

Având în vedere informațiile apărute în spațiul public cu privire la o pacientă internată într-un spital din București, Serviciul Investigații Criminale din Poliția Capitalei a declanșat verificări cu privire la aspectele semnalate în mass media.
Până la acest moment nu a fost identificată vreo plângere cu privire la această situație”, a transmis sursa citată.

Deputatul USR Emanuel Ungureanu a prezentat pe Facebook, un caz grav, în care o pacientă ar fi fost incendiată pe masa de operație la Spitalul Floreasca din București.

Acesta susține că cel care a cauzat incendierea pacientei este chirurgul Beuran, care, din spusele asistentelor ar fi folosit greșit substanțele de dezinfecție a tegumentelor, astfel îmbibând câmpul operator de sub pacientă la contactul electrocauterului acestea ar fi luat foc.

Sursă foto: Inquam Photos/ Cornel Putan

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *