Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Poliția Capitalei: O femeie de 31 de ani a fost găsită moartă într-un parc din București

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 14 decembrie 2019 Etichete: , ,

O femeie de 31 de ani a fost găsită fără viață într-un parc din Sectorul 6 al Capitalei, potrivit Poliției Capitalei. Oamenii legii au fost sesizați prin apel la 112, iar trupul femeii a fost ridicat și transportat la Institutul Național de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei.

Sâmbătă dimineață, în jurul orei 8:00, autoritățile au fost sesizate prin apel 112 fiind anunțate că în Parcul Păcii din Militari este o femeie decedată.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Biroului Morți Suspecte – Serviciul Omoruri.

Cadavrul a fost ridicat și transportat la INML pentru efectuarea necropsiei. Lângă trupul femeii au fost găsite câteva pastile, astfel, varianta sinuciderii nu este exclusă, potrivit unor surse.

„Era în geacă roşie, pe canapea, cu capul dat pe spate, într-o poziţie normală de şezut”, a declarat un martor pentru Observator.

„Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul”, mai arată sursa citată.

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Information on that Topic: mainnews.ro/politia-capitalei-o-femeie-de-31-de-ani-a-fost-gasita-moarta-intr-un-parc-din-bucuresti/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *