Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


PNL, despre acordul propus de Dăncilă: Ei au deja un pact pentru bunăstarea clientelei politice, a pilelor și beizadelelor

By Andreea Traicu , in Politic Stirile zilei , at 13 septembrie 2019 Etichete: , ,

Raluca Turcan, deputat PNL, spune că pactul propus de Viorica Dăncilă este doar pentru profit electoral și îi cere să meargă în Parlament pentru a obține votul de încredere. 

„Ei au semnat deja un pact pentru bunăstarea clientelei politice, a pilelor și beizadelelor. Nicio măsură a guvernului Dăncilă nu a fost țintită pe fond pentru bunăstarea românilor.

Ei au urmărit doar profit electoral, împărțirea banilor clientelar și supraviețuirea la cote de avarie a României. Atât.
E o sfidare fără margini pentru orice om de bun simț din țara asta care a văzut ani la rând cum agenda guvernamentală a fost acaparată de persoane cu probleme penale, cum decizii una după alta au fost împotriva românilor.

Doamna Dăncilă să vină la vot în Parlament și la vot printre oameni. Acolo va primi cel mai clar și usturător răspuns: să plece acasă!”, scrie Raluca Turcan pe Facebook.

Reacția vine după ce premierula  propus un pact prin care partidele din opoziție să se angajeze că, dacă vor veni la putere, nu vor reduce salariile și penaiile.

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *