Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Pistolul-mitralieră, furat în luna martie de la o unitate militară din Mamaia, a fost găsit

By Matthew Garvey , in Stirile zilei , at 13 iulie 2022

Pistolul-mitralieră și încărcătorul cu cartușe, furate în luna martie de la Centrul 110 Comunicații și Informatică din Mamaia Sat, au fost găsite, recent, abandonate în apropierea unității militare, au transmis reprezentanții Ministerului Apărării și ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, pentru Main News.

Arma ar fi fost găsită în urmă cu câteva zile în apropierea unității militare, ruginită, iar, potrivit informațiilor preliminare, ar fi fost nefolosită, a precizat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, Sadîc Zafer.

Totodată, cel care a sustras arma și cartușele de la militarul care executa serviciul de pază în unitate nu a fost prins.

Pe 19 martie, un militar aflat în postul de pază al Centrului 110 Comunicații și Informatică din Mamaia Sat a fost atacat de „o persoană neidentificată, cu cagulă și înarmată cu o armă albă”, potrivit MApN.

După ce a intrat în posesia armei și a muniției, agresorul a părăsit perimetrul unității (a sărit gardul), iar militarul agresat i-a anunțat de urgență pe comandantul corpului de gardă și pe comandantul unității”, potrivit comunicatului transmis pe 19 martie de Ministerul Apărării.

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *