Thursday, October 6, 2022
Jurnalism corect


Percheziţii în cazul unui fals medic estetician: Ar fi realizat mai multe proceduri de microchirurgie estetică

By Andreea Traicu , in Justitie Stirile zilei , at 3 decembrie 2020 Etichete: , ,

Poliţiştii au descoperit un fals medic estetician, fiind demarate percheziţii în acest caz în Bucureşti şi Constanţa. Este vorba despre o femeie care ar fi închiriat mai multe spaţii de tip cabinet medical în care realiza proceduri de microchirurgie estetică. Acuzaţiile sunt de înșelăciune și exercitarea fără drept a unei profesii sau activitati.

„În fapt, Serviciul Investigații Criminale din Poliția Capitalei s-a sesizat din oficiu cu privire la faptul că o femeie, care ar pretinde că este medic, efectuează intervenții chirurgicale minim invazive în domeniul estetic.

Din datele și probele administrate în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că persoana în cauză, fără drept de liberă practică pe teritoriul României, cu sprijinul unor alte persoane, ar fi închiriat spații de tip cabinet medical, în care efectua proceduri de microchirurgie estetică.

Persoanele urmează a fi conduse la audieri la sediul Serviciului Investigații Criminale din Poliția Capitalei.

De asemenea, vor fi audiate mai multe persoane care ar fi fost induse în eroare și astfel au solicitat și au fost supuse unor intervenții de acest tip”, transmite Poliţia Capitalei.

Falsul medic este cunoscut, pe reţelele de socializare, drept dr. Lana. Una dintre victime susţinea, într-o declaraţie pentru cancan.ro, intervenţia realizată de dr. Lana, al cărui nume real ar fi Svetlana Serghei, i-ar fi cauzat probleme de sănătate.

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com