Saturday, October 26, 2024
Jurnalism corect


Partidul REPER își alege liderii. Dacian Cioloș nu candidează pentru șefie

By Ana Teșcan , in Politic Stirile zilei , at 6 mai 2023 Etichete: ,

Partidul Reînnoim Proiectul European al României (REPER) își alege sâmbătă, 6 mai, liderii și structurile de conducere centrală, în cadrul Adunării Generale a Membrilor, desfășurată la Palatul Parlamentului. Dacian Cioloș nu candidează la conducerea partidului la înființarea căruia a contribuit. 

Candidaţii înscrişi pentru conducerea Partidului REPER sunt copreşedinţii actuali, Ramona Strugariu şi Dragoş Pîslaru, care sunt şi cofondatori ai organizaţiei politice alături de europarlamentarii Dacian Cioloş, Dragoş Tudorache şi Alin Mituţa, se arată într-un comunicat de presă al partidului.

La Adunarea Generală REPER sunt aleşi de asemenea nouă reprezentanţi la nivel regional, câte unul pentru fiecare regiune.

Dacian Cioloș lipsește

Dacian Cioloș, cel mai cunoscut cofondator al partidului, lipsește de la eveniment. Eurodeputatul a declarat pentru G4Media că se află în Liban, ca membru al Comisiei parlamentare de Afaceri Externe.

„Sunt într-o misiunea a Parlamentului European în Liban. Ca membru al Comisiei parlamentare de Afaceri Externe, împreună cu alți trei colegi din grupul Renew. Aveam planificată această misiune de mai multă vreme”, a transmis Dacian Cioloș, conform sursei citate.

Foto: Inquam Photos / George Călin

Comentarii