Saturday, April 13, 2024
Jurnalism corect


Pană de curent, la Opera din Timişoara, în timpul galei de deschidere a Capitalei Europene a Culturii

By news.ro , in Stirile zilei , at 17 februarie 2023 Etichete: , ,

O pană de curent a avut loc, vineri seară, la Opera din Timişoara, chiar în timpul galei de deschidere a programului Capitală Europeană a Culturii, eveniment la care participau şi oficialităţile, între care şi premierul Nicolae Ciucă.

„Este o chestiune de pregătire tehnică a evenimentului”, a afirmat Ciucă, la ieşire, întrebat despre pana de curent.

La rândul său, primarul Timişoarei, Dominic Fritz, a afirmat că şi în 2007, la ceremonia de deschidere a Capitalei Europene a Culturii de la Sibiu, s-a întrerupt electricitatea.

„Eu o iau ca un semn bun că va fi un an de succes cum a fost 2007 în Sibiu”, a spus Fritz.

În Sala Mare a Operei din Timişoara se desfăşura concertul susţinut de Jay Jay Johnson, în cadrul galei de deschidere a programului Capitală Culturală Europeană. La gală au participat oficialităţile şi invitaţii.

La un moment dat, a avut loc o pană de curent.

La ieşirea din sală, premierul Nicolae Ciucă a fost întrebat cum I se pare faptul că s-a luat curentul la un astfel de eveniment.

„Efectiv s-a întâmplat. Aici este o chestiune de pregătire tehnică a evenimentului”, a replicat Ciucă.

La rândul său, primarul Dominic Fritz a declarat: „A fost foarte, foarte interesant. Trebuie să spun că în 2007, la ceremonia de deschidere, a picat curentul şi mi-a povestit consilierul prezidenţial Sergiu Nistor de acea întâmplare şi mi-a spus: domnule primar, să ştiţi dacă vă pică curentul e un semnal bun pentru succesul anului, şi ce s-a întâmplat? A picat curentul, dar în perioada unui concert care oricum era cu lumini şi la început toată lumea a crezut că face parte din spectacol, apoi ne-am dat seama că a picat curentul, dar a şi revenit curentul. Eu o iau ca un semn bun că va fi un an de succes cum a fost 2007 în Sibiu (…) Chiar artistul ne-a mulţumit dup-aia că parcă totul a făcut sens în acest moment”.

Comentarii


    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com