Thursday, October 24, 2024
Jurnalism corect


Olimpiadele școlare vor fi suspendate / Deciziile ministrului Educației pentru prevenirea răspândirii coronavirusului

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Stirile zilei , at 9 martie 2020 Etichete: , , , ,

Ministrul Educației și Cercetării, Monica Anisie, a decis, luni, în urma videoconferinței pe care a avut-o în această dimineață cu inspectorii școlari generali, să suspende olimpiadele școlare. 

„Ca o măsură de prevenire a îmbolnăvirii, ministrul educației și cercetării a hotărât suspendarea desfășurării tuturor olimpiadelor școlare județene și regionale, precum și a competițiilor sportive, până la o dată care va fi comunicată ulterior”, transmite ministerul Educației.

În cadrul discuțiilor avute astăzi cu inspectorii școlari, ministrul Anisiei a subliniat importanța dotării școlilor cu săpun și dezinfectant.

Inspectorii vor avea obligația să asigure dezinfectantul și săpunul în școli și să monitorizeze întreaga situație, conform sursei citate.

Inspectoratele școlare mai au obligația să monitorizeze toate cazurile de elevi și profesori care sunt izolați la domiciliu. Situația acestora trebuie raportată zilnic la  Ministerului Educației și Cercetării.

Conform anunțului ministrului, practica în spitale pentru elevii școlilor sanitare postliceale va fi suspendată.

sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

 

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Find More here on that Topic: mainnews.ro/olimpiadele-scolare-vor-fi-suspendate-deciziile-ministrului-educatiei-pentru-prevenirea-raspandirii-coronavirusului/ […]

  • … [Trackback]

    […] Read More on that Topic: mainnews.ro/olimpiadele-scolare-vor-fi-suspendate-deciziile-ministrului-educatiei-pentru-prevenirea-raspandirii-coronavirusului/ […]

  • … [Trackback]

    […] There you can find 4540 more Info on that Topic: mainnews.ro/olimpiadele-scolare-vor-fi-suspendate-deciziile-ministrului-educatiei-pentru-prevenirea-raspandirii-coronavirusului/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *