Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


O femeie le-a spus polițiștilor că a provocat un accident rutier pentru a-și acoperi soțul, adevăratul șofer

By Robert Madaianu , in Stirile zilei , at 3 noiembrie 2019 Etichete: ,

O femeie în vârstă de 41 de ani a mers, duminică, la o secție de poliție din Ploiești, unde le-a mărturisit agenților că s-a aflat la volanul unei mașini care, după ce a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor, a lovit două autoturisme parcate. Potrivit unor surse, anchetatorii au ajuns la concluzia că, de fapt, la volan s-ar fi aflat soțul femeii.

Urmărire ca-n filme pe străzile din Ploiești

Dimineață, șoferul autoturismului a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor, astfel că aceștia au pornit pe urmele sale, potrivit IPJ Prahova.

,,Ajungând pe strada Neagoe Basarab, în încercarea de a-și asigura scăparea, fugarul derapează și pierde controlul asupra direcției de mers, lovind două autoturisme parcate, moment în care ocupanții coboară și fug. Polițiștii reusesc să prindă și să imobilizeze doi dintre cei trei ocupanți ai autoturismului, care sunt conduși la unitatea de poliție”, a transmis Inspectoratul într-un comunicat de presă.

La sediul poliției, femeia le-a declarat oamenilor legii că ea conducea mașina urmărită. În urma unor verificări, însă, polițiștii au ajuns la concluzia că, în realitate, la volan era bărbatul, potrivit unor surse. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore, iar luni va fi dus la instanță cu propunere de arestare preventivă.

Foto: Inquam Photos/ Raul Giuglea

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *