Friday, July 5, 2024
Jurnalism corect


O femeie din Caraș Severin și-a ucis copilul în vârstă de un an. Ce a declarat Poliției

By Dragomir Georgiana , in Stirile zilei , at 6 august 2023 Etichete: , , ,

O femeie din Caraș-Severin și-a sugrumat copilul de un an, sâmbătă, 5 august. Procurorii au reținut-o pentru 24 de ore și urmează să fie prezentată instanței cu propunere de arestare preventivă, sub acuzația de „violență în familie”. 

Potrivit Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin, femeia și-a sugrumat copilul  cu mâinile şi i-a obstrucționat mecanic căile respiratorii superioare ale fiului ei, de 1 an şi 2 luni, provocându-i în acest mod decesul, în jurul orei 19.00. La audieri, femeia le-a spus polițiștilor că a recurs la acest gest, deoarece era într-o criză de furie și suferă de depresie, notează Digi 24.

Potrivit Codului Penal în vigoare, femeia nu beneficiază de circumstanțele atenuante ale „stării de tulburare”, deoarece și-a ucis copilul la vârsta de un an, nu imediat după naștere. Infracțiunea de „violență în familie” se pedepsește cu închisoare de la trei luni la doi ani sau cu amendă. În cazul în care suferințele cauzate membrului de familie duc la deces, pedeapsa se majorează cu o pătrime din pedeapsa inițială.

Sursă foto: Pixabay

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW