Thursday, October 24, 2024
Jurnalism corect


SURSE Nepotul lui Fane Spoitoru, internat de urgență cu gâtul tăiat / Un bărbat a fost arestat preventiv

By Ana Teșcan , in Justitie Stirile zilei , at 21 octombrie 2024 Etichete: , ,

Un bărbat din București a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru tentativă de omor după ce ar fi atacat un alt bărbat la o petrecere din Ferentari. Potrivit surselor MainNews.ro, victima este nepotul lui Fane Spoitoru, care a ajuns de urgență la spital. Un alt interlop ar fi sărit la gâtul tânărului pentru că dansa lasciv. 

„În data de 15.10.2024, în jurul orei 22.20, aflându-se în curtea unui imobil din mun.
București, sector 5, în urma unui conflict spontan izbucnit în cadrul unei petreceri la care
participau numeroase persoane, inculpatul a folosit un pahar spart pentru a lovi victima în
repetate rânduri, cu intenția de a-i suprima viața.

Victima, un bărbat de 29 de ani, a suferit plăgi în zona mandibulei, în zona latero-cervicală dreapta și mai multe plăgi în zona toracelui posterior, leziuni traumatice care au pus în primejdia viața victimei. Victima a fost salvată de intervenția rapidă a unor martori, care au transportat-o la spital, unde a primit îngrijiri medicale de urgență”, se arată într-un comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Tribunalul București.

Inculpatul este un alt interlop din neamul Spoitorilor, Samir Curt, în vârstă de 31 de ani, au declarat surse juridice pentru MainNews.ro.

Totodată, cinci martori sunt acum cercetați pentru mărturie mincinoasă după ce ar fi refuzat să le spună polițiștilor cine l-a atacat pe nepotul lui Fane Spoitoru.

„Cu privire la aceștia, procurorii au stabilit că, deși au fost prezenți la petrecerea respectivă și dețineau informații care ar fi dus la identificarea inculpatului, au refuzat să le pună la
dispoziția organelor de urmărire penală cu ocazia audierii lor în calitate de martori”, se mai arată în comunicatul de presă citat.

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW