Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Incendiu puternic la acoperişul unui apartament din Bucureşti

By news.ro , in Stirile zilei , at 11 octombrie 2022 Etichete: ,

UPDATE: ISU Bucureşti-Ilfov a anunţat că dispozitivul a fost suplimentat şi se acţionează cu 11 autospeciale de stingere. Suprafata afectată este estimată la 600 de metri pătraţi.

Se acţionează pe două laturi ale clădirii, iar pompierii au reuşit să pătrundă în interior. Strada este îngustată de autoturismele staţionate.

În urma incendiului, nu sunt persoane rănite.

Știrea inițială:

Un incendiu puternic a izbucnit, marţi seară, la acoperişul unui apartament de tip penthouse de pe Şoseaua Nordului din Bucureşti, iar pompierii intervin cu mai multe autospeciale pentru stingerea acestuia.

Potrivit ISU Bucureşti-Ilfov, un incendiu a izbucnit la acoperişul unui apartament de tip penthouse aflat pe Şoseaua Nordului. Acolo intervin opt autospeciale de stingere, trei autoscări, o descarcerare şi un echipaj SMURD.

Suprafaţa afectată este de 80 de metri pătraţi, dar arderea este intensă şi există pericolul ca flăcările să se extindă.

Primele informaţii arată că nu există victime.

Au fost luate măsuri pentru evacuarea persoanelor din imobil, dar, în funcţie de evoluţia situaţiei, s-ar putea lua în calcul şi evacuarea celor care locuiesc în blocul învecinat.

Sursa foto: Inquam Photos / Cornel Putan

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW