Saturday, May 18, 2024
Jurnalism corect


Ministrul Sănătății, despre concursul pentru posturile de conducere din cadrul Caselor Județene de Asigurări de Sănătate: Vom programa noi sesiuni de examinare

By Redactia , in Stirile zilei , at 8 mai 2021 Etichete: , ,

Ministrul Sănătății transmite că vor fi organizate noi concursuri pentru ocuparea posturilor de conducere din cadrul Caselor Județene de Asigurări de Sănătate. Precizarea a fost făcută după ce doar 5 din cei 33 de candidați au promovat.

„Cred că a fost un examen corect, domnul preşedinte s-a asigurat de corectitudinea examenului. Voi avea cu dumnealui o întâlnire şi probabil că vom programa noi sesiuni de examinare, etape de examinare care să se desfăşoare tot aşa, în condiţii clare de corectitudine şi de transparenţă”, a declarat Ioana Mihăilă, potrivit News.ro.

„Trebuie, probabil, să mai ameliorăm modul de funcţionare al DSP-urilor în anumite localităţi”, a spus ministrul, referitor la activitatea Direcțiilor de Sănătate Publică, menționând că „peste tot în sistemul public este loc şi de mai bine”.

Potrivit șefului Casei Naționale de Asigurări de Sănătate, 60 de candidați și-au depus dosarul, fiind admiși la proba scrisă 54 dintre aceștia. La examen s-au prezentat doar 33 de persoane.

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *