Thursday, April 18, 2024
Jurnalism corect


Ministrul Mediului, despre avertismentul UE privind tăierile ilegale de păduri: Europa a fost mult mai preocupată de România decât au fost guvernele PSD

By Madalina Balaceanu , in Politic Stirile zilei , at 13 februarie 2020 Etichete: ,

Ministrul Mediului, Costel Alexe, a declarat, după ce Comisia Europeană a declanșat procedura de infringement împotriva României pe tema tăierilor ilegale din pădurile din România, că această decizie nu a fost luată „ieri” sau „peste noapte”, ci Comisia Europeană a așteptat trei ani răspunsuri și soluții din partea Guvernelor PSD ce au condus Ministerul Mediului.

„Comisia Europeană a declanșant procedura de infringement împotriva României pe tema tăierilor ilegale din pădurile României și din păcate această decizie nu a fost luată ieri sau peste noapte, evident că Comisia Europeană a așteptat răspunsuri și soluții din partea României și a Guvernelor PSD ce au condus acest minister din 2016. Prima scrisoare din partea Comisiei Europene a venit în luna noiembrie 2016. Prima scrisoare de solicitare a informațiilor astfel încât România să spună ce măsuri ia să limiteze și să stopeze tăierile ilegale din România. Trei ani de zile a așteptat Comisia răspunsuri, soluții și măsuri pe care le ia România să limiteze și să stopeze tăierile ilegale de păduri”, a declarant Costel Alexe la Digi24.ro.

 

Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com