Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Ministerul Sănătății va demara o anchetă în cazul decesului unei tinere de 20 de ani, infectată cu COVID-19

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 2 mai 2020 Etichete: , ,

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a anunțat că la nivelul ministerului va fi demarată o anchetă în cazul celei mai tinere paciente, infectate cu COVID-19, care a decedat în România.

„Am discutat, este o pacientă din Murgeni, judeţul Vaslui, care pe lângă obezitate avea ca patologie un retard mintal. Rămâne să anchetăm dacă a existat undeva un caz princeps sau e un caz princeps într-o anchetă epidemiologică care a fost greşit gestionată şi tratată târziu. Rămâne să avem fiecare caz în parte ca şi evaluare”, a spus ministrul Sănătăţii, citat de Agerpres.

Nelu Tătaru a mers sâmbătă în județele Vaslui și Iași pentru a evalua pregătirea autorităților în gestionarea epidemiei de COVID-19.

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

 

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] There you can find 33738 more Info on that Topic: mainnews.ro/ministerul-sanatatii-va-demara-o-ancheta-in-cazul-decesului-unei-tinere-de-20-de-ani-infectata-cu-covid-19/ […]

  • … [Trackback]

    […] Find More here to that Topic: mainnews.ro/ministerul-sanatatii-va-demara-o-ancheta-in-cazul-decesului-unei-tinere-de-20-de-ani-infectata-cu-covid-19/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *