Thursday, June 13, 2024
Jurnalism corect


Mihai Enache, candidatul AUR la Primăria Capitalei. George Simion: Cred cu tărie că o să facem iarăşi o nouă surpriză

By news.ro , in Politic Stirile zilei , at 10 octombrie 2023

Mihai Enache este candidatul AUR la Primăria Capitalei, acesta fiind anunţat în cadrul unui eveniment al formaţiunii. Liderul partidului, George Simion, a declarat că îl cunoaşte pe tânărul de 35 de ani care coordonează Caravana mobilă a AUR de 15 ani, din studenţie, şi crede cu tărie că vor face iarăşi o nouă surpriză la alegeri.

AUR şi-a prezentat marţi candidatul la Primăria Generală a Capitalei, în persoana lui Mihai Enache, un tânăr de 35 de ani, care are studii de licenţă şi masterat în Ştiinţe Administrative şi juridice, în Administrare Publică şi dezvoltare comunitară. Potrivit AUR, Mihai Enache coordonează proiectul Caravana mobilă AUR.

Preşedintele AUR, George Simion, a declarat în cadrul lansării că ”au venit cu un tânăr român care se luptă pentru bucureşteni şi pentru români”. Simion a arătat că Bucureştiul de astăzi este ”murdar, blocat şi nu are nicio calificare”.

”Astăzi, la patru ani după, pornim iarăşi o campanie grea în care nimeni nu ne dă nicio şansă. Cred cu tărie că o să facem iarăşi o nouă surpriză şi am sufletul împăcat, sunt mulţumit de candidatul pe care îl propunem. Am promis românilor o platformă de merit, profesionişti şi funcţii şi asta aveţi în faţa dvs, astăzi. Un tânăr de 35 de ani pe care îl cunosc din timpul studenţiei, de peste 15 ani, cu o carieră remarcabilă pentru anii lui”, a mai spus Simion.

Liderul AUR a mai spus că Mihai Enache a pus pe roate spitalul mobil AUR care astăzi este în judeţul Teleorman, după ce a trecut prin alte 14 judeţe.

Mihai Enache a declarat că ”vine în faţa dumneavoastră un alt tânăr necunoscut, mai necunoscut decât George Simion, de acum 4 ani (…) şi căruia nimeni nu îi dă nicio şansă în această luptă în care are curaj să se avânte, dar care este convins că va face bucureştenii să înţeleagă că este alegerea cea bună şi cea mai bună alegere pe care au avut-o la dispoziţie până acum”.

”Argumentele mele în această luptă nu sunt de ordin politic, argumentele mele sunt proiectele pe care le-am implementat în Bucureşti, realizările şi experienţa mea în acest domeniu”, a mai spus Enache.

Sursa foto: captură de ecran Facebook / Alianța pentru Unirea Românilor (AUR)

Comentarii