Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Mihaela Porime, DIICOT: Vom efectua o cercetare criminalistică amănunțită, vor fi verificate și gropile acelea de beton

By Madalina Balaceanu , in Justitie Stirile zilei , at 2 august 2019 Etichete: ,

După o săptămâna de la primele descinderi ale autorităților în curtea lui Gheorghe Dincă,  procurorii DIICOT au reluat cercetările la fata locului. Gheoghe Dincă se află acum alături de anchetatori în casa unde le-ar fi ucis pe cele două adolescente și participă la verificări. Se analizează toată locuința, în încercarea de a găsi indicii care să confirme sau nu autodenunțul lui Gheorghe Dincă. Anchetatorii nu exclud nici posibilitatea ca cele două fete să fie încă în viață. 

Mihaela Porime, purtător de cuvânt DIICOT:

„Vom efectua o cercetare criminalistică complexă și amănunțită împreună cu polițiști de la Serviciul Omoruri de la Poliția Capitalei, Direcția pentru Combaterea Criminalității Organizate, precum și cu Serviciul Criminalistic de la Poliția Capitalei. Și când vorbesc de o acțiune complexă, mă refer la faptul că vor fi sectorizate toate zonele, vor fi cercetate, cu echipe diferite. Vor fi verificate și gropile acelea cu beton după ce în prealabil vom face o degajare a zonelor respective”. 

Legat de audierea lui Gheorghe Dincă de către procurorii DIICOT, Mihaela Porime spune că acesta și-a menținut declarațiile inițiale, dar a oferit și alte informații pe care anchetatorii le vor folosi. 

 

 

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Here you will find 33804 more Info to that Topic: mainnews.ro/mihaela-porime-diicot-vom-efectua-o-cercetare-criminalistica-amanuntita-vor-fi-verificate-si-gropile-acelea-de-beton/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *