Friday, July 5, 2024
Jurnalism corect


Mesajele Politicienilor de Craciun. Orban: Să ne regăsim coeziunea de care avem nevoie/Iohannis: Crăciun fericit tuturor, oriunde v-ați afla

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Politic Stirile zilei , at 25 decembrie 2019 Etichete: , , , , ,

Politicienii țării țin să transmită câte un mesaj cu ocazia sărbătorii de Crăciun, care pentru noi, românii, are o semnificație aparte.

Klaus Iohannis, președintele României: „Crăciun fericit tuturor, oriunde v-ați afla!”

Ludovic Orban, premierul României: „Spiritul Crăciunului, colindele și tradițiile ne bucură din nou sufletul și renasc dorința de a oferi, la rândul nostru, bucurie. Sărbătoarea Nașterii Domnului nostru Iisus Hristos are puterea binecuvântată de a ne face mai buni, mai empatici și mai solidari. Să păstrăm în fiecare zi dorința de a face bine și să ne regăsim coeziunea de care avem nevoie la nivel de societate. Sărbători cu liniște, belșug, bucurii și iubire, dragi români, oriunde vă aflați! Crăciun fericit!”

Viorica Dăncilă, fost premier al României: ” Sfânta sărbătoare a Nașterii Domnului să vă aducă bucurie, pace și căldură în suflet! Crăciun fericit alături de cei dragi și un an nou plin de realizări!”

Victor Ponta, președintele Pro România: „Sărbători Fericite alături de familie si de prietenii adevarati ( oricat de putini sunt – conteaza?)!”

Călin Popescu Tăriceanu, președintele ALDE: Vă urez tuturor sărbători de iarnă cu bucurii! Crăciun fericit alături de familie și prieteni!”
Eugen Teodorovici, fost ministru al Finanțelor: Crăciunul nu este doar o zi de mare sărbătoare creștină sau un prilej de reîntregire a familiei și revedere a prietenilor dragi. Crăciunul este o stare de spirit care ne apropie, ne temperează și ne împăca cu ceilalți și cu noi înșine. Crăciunul este visare și nostalgie, este bucuria de a primi și a dărui, este iertare și îmbrățișare.Crăciun fericit tuturor!
sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea 

Comentarii


  • Hi there! I could have sworn I’ve been to this site before but after checking through some of the post I realized it’s new to me. Anyhow, I’m definitely glad I found it and I’ll be book-marking and checking back often!

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW