Thursday, October 24, 2024
Jurnalism corect


Medic, reținut după ce i-a furat fostei iubite suma de 35.000 euro/Andrei Gregorian va ajunge în fața instanței SURSE

By Dragomir Georgiana , in Stirile zilei , at 4 octombrie 2023 Etichete: , , , ,

Un bărbat de 42 a fost reţinut de poliţiştii din Bucureşti, fiind suspectat că a furat aproximativ 35.000 de euro din locuinţa unei femei, din Sectorul 1, transmite Poliția Capitalei.  În urma percheziţiilor făcute la locuinţa suspectului, anchetatorii au găsit peste 86.000 de euro, bani a căror provenienţă nu a putut fi justificată. Potrivit surselor Main News, suspectul este un medicul estetician Andrei Gregorian, care deţine o clinică, iar persoana vătămată este fosta sa iubită, Marinela Chirilă, medic la Spitalul Elias București.

Polițiștii spun că au recuperat prejudiciul și l-au restituit părții vătămate.

Ancheta a început după ce, la data de 26 septembrie, Secţia 5 Poliţie a fost sesizată, prin 112, de o femeie, despre faptul că i-ar fi fost sustraşi 35.000 de euro, din locuinţa sa situată în Sectorul 1.

 

Cine este medicul Andrei Gregorian,  acuzat de furt

Medicul Andrei Gregorian-Sursă foto: Facebook 

„Din cercetările şi investigaţiile efectuate în cauză, s-a stabilit că fapta ar fi fost săvârşită de către un bărbat, în vârstă de 42 de ani. Astfel, în vederea probării activităţii infracţionale a bărbatului, la data de 3 octombrie 2023, au fost puse în aplicare 2 mandate de perchezitie domiciliară, fiind găsite şi ridicate sume importante, în lei şi valută, în valoare de aproximativ 86.500 de euro, a căror provenienţă nu a putut fi justificată”, a transmis Poliția Capitalei.

Cine este medicul Andrei Gregorian, acuzat de furt

Medicul Andrei Gregorian fost reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă, pentru 30 de zile, pentru furt calificat, precizează sursa menționată.

Într-un interviu pentru Antena 3,  medicul Andrei Gregorian a povestit traseul său profesional. A absolvit în 2006 Medicină Dentară la Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila”, după care dorit să se lanseze în afaceri, însă, în cele din urmă a ales să practice medicina, stomatologie, medicină generală și în cele din urmă chirurgie estetică.

Sursă foto: Poliția Română

 

Comentarii