Sunday, July 7, 2024
Jurnalism corect


Măsurile luate de Poliția Capitalei în urma scandalului din Piața Constituției

By Madalina Balaceanu , in Justitie Stirile zilei , at 2 octombrie 2019 Etichete: , , ,

Direcția Generală de Poliție a Municipiului București a anunțat că Piața Constituției va fi supravegheată de echipe mixte formate din polițiști de siguranță publică, polițiști rutieri, jandarmi, dar și agenți de la Serviciul Operațiuni Speciale, în anumite intervale orare.

„Cu privire la suplimentarea dispozitivului de ordine publică în zona Piaţa Constituţiei, facem precizarea că acest perimetrul va fi supravegheat de echipe mixte constituite din poliţişti de siguranţă publică şi jandarmi, de poliţişti rutieri şi poliţişti din cadrul Serviciului Acţiuni Speciale, în intervale orare bine stabilite, în funcţie de situaţia operativă concretă”, anunţă Poliţia Capitalei.

Un bărbat a murit în urma unui conflict care a avut loc duminică noapte, în Sectorul 5 din București. Poliția Capitalei a anunțat că duminică în jurul orei 23:00, prin apel 112, a fost sesizat un conflict pe raza Sectorului 5, conflict în care ar fi fost implicate mai multe persoane. Scandalul a avut loc în Piața Constituției.

În urma altercației, două persoane au fost rănite, iar un echipaj de urgenţă le-a acordat îngrijiri.

Ulterior, în urma loviturilor, unul dintre bărbaţi a murit. Cadavrul acestuia a fost ridicat şi transportat la Institutul Naţional de Medicină Legală pentru realizarea necropsiei.

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW