Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Mărturia cutremurătoare a fetei traumatizată de violatorul satanist din Giurgiu: M-a fixat cu privirea, era încruntat și zâmbea / În palmă aveam cioburi de 2-3 centimetri

By Robert Madaianu , in Justitie Stirile zilei , at 5 noiembrie 2019 Etichete: ,

Tânăra de 16 ani, violată de un bărbat de 25 de ani, care ar fi supus-o unui întreg ritual satanic și ar fi filmat contactul sexual, a mărturisit, în fața anchetatorilor, drama prin care a trecut. Din documentul obținut de mainews.ro reiese că fata, speriată, a încercat să se apere, însă nu a avut cum.

,,M-a fixat cu privirea, timp în care era și încruntat și zâmbea, totodată.”

Tânăra a explicat că a încercat să evite planul individului, însă nu a putut. Fata a povestit că a fost tăiată cu un ciob.

„După acest ritual (…), m-a fixat cu privirea, timp în care era și încruntat și zâmbea totodată, afirmând : „Tu urmezi!”. Eu l-am dezaprobat, (…) a plecat și s-a așezat pe salteaua aflată în cealaltă cameră, (…) m-a luat de mână și m-a așezat în centrul stelei. Eram foarte speriată, motiv pentru care am încercat din instinct să trag mâna, dar nu am reușit întrucât (…). îmi ținea mâna puternic. Mi-a spus poruncitor să închid ochii și să mă uit în sus, am închis ochii și am ridicat capul spre tavan. Inițial, cu ciobul a încercat să mă taie în palma stângă, însă nu a reușit, timp în care pe fundal muzica statnică continua să fie redată. Mi-a luat palma mâinii drepte și a apăsat cu ciobul provocându-mi sângerare. (…) Mi-a luat mâna dreaptă și a supt sângele ce se afla pe palma mea”, a spus copila în fața anchetatorilor.

Tânăra a mărturisit că a leșinat iar dimineață, când s-a trezit, era dezbrăcată complet.
(…) Aveam nişte dureri groaznice în (…), iar în palma dreaptă aveam înfipte cioburi de circa 2-3 cm”, a mai mărturisit fata.

Principalul suspect a fost prins pe aeroportul Otopeni. El a fost dus la DIICOT și, în cele din urmă, a fost arestat preventiv. AICI, detalii despre ce au găsit anchetatorii la locul groazei.

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *