Thursday, October 24, 2024
Jurnalism corect


VIDEO Marcel Vela: MAI lucrează permanent pentru reducerea dimensiunilor traficului de persoane

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 26 iunie 2020

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, susține, vineri, o conferință de presă susținută la sediul instituției, alături de ministrul Justiției, Cătălin Predoiu, procurorul general al României, Gabriela Scutea și ambasadorul SUA la București, Adrian Zuckerman:

Vela: Am luat notă de publicarea raportului Departamentului de stat al SUA cu privire la evaluarea activității în domeniul prevenirii și combaterii traficului de persoane în anul 2019.

MAI prin structurile sale specializate lucrează permanent pentru reducerea dimensiunilor traficului de persoane și acest lucru se vede în rezultatele obținute.

Și în plan strategic, MAI a acționat în mod constant, astfel încât, anul acesta să avem o evaluare pozitivă și să putem Evita un raport negative pentru al treilea an consecutiv.

Cu toate că în acest semestru din 2020 pandemia Covid-19 a fost principala preocupare a tuturor autorităților și situațiile au fost complicate și delicate, MAI și-a făcut datoria în tot ceea ce înseamnă combaterea și prevenirea traficului de persoane.

Vă asigur că MAI rămâne în continuare angajat să coopereze atât cu celelalte autorități române, cât șicu partenerii externi pentru a identifica soluții concrete și a avea un răspuns integrat în problematica combaterii și prevenirii traficului de persoane.

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *