Friday, March 29, 2024
Jurnalism corect


Marcel Vela își cere iertare public. Ministrul de Interne: Îmi cer scuze tuturor românilor pentru greșelile unor indivizi care nu au facut cinste ministerului

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Stirile zilei , at 21 decembrie 2019 Etichete: , , ,

Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne, își cere scuze în numele „tuturor polițiștilor onești și patrioți din Minister”, pentru greșelile unor indivizi care nu au facut cinste de-a lungul timpului instituției pe care o conduce.

„(…)în numele tuturor polițiștilor onești și patrioți din Minister, o instituție care este și va fi în slujba poporului, îmi cer scuze tuturor românilor pentru greșelile unor indivizi care nu au facut cinste de-a lungul timpului acestui minister, inclusiv în Revoluția din Decembrie 1989”, a scris Vela, pe pagina sa de Facebook.

Ion Marcel Vela a participat, sâmbătă, la evenimentele organizate de către Asociațiile răniților și luptătorilor în Revoluția din Decembrie, la comemorarea Revoluției Române din municipiul Caransebeș.

sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


  • Fiti serios si nu mai plangeti domnule Vela, politistii de azi comit atrocitati si ilegalitati mult mai diabolice decat militienii lui Ceausescu.

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com