Thursday, December 8, 2022
Jurnalism corect


Marcel Vela, după ce ar fi fost acuzat că a colaborat cu Securitatea: Am deranjat prea tare lumea băieților deștepți din zona MAI

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 3 ianuarie 2020 Etichete: , , ,

Ministrul de Interne, Marcel Velea, a reacționat joi seară, pe Facebook, după ce în spațiul public ar fi circulat un document potrivit căruia ministrul ar fi colaborat cu Securitatea. Vela a publicat pe contul său personal o decizie CNSAS din 2007 prin care instituția atestă faptul că ministrul nu a colaborat cu Securitatea.

Marcel Velea susține că este atacat tot mai des în ultima vreme deoarece a deranjat prea tare „lumea băieților deștepți” din zona Ministerului Afacerilor de Interne.

”Observ că în aceste zile este o efervescență crescută a atacurilor la adresa mea, deranjând probabil prea tare lumea ,,băieților deștepți” din zona Ministerului Afacerilor Interne.

Să nu uităm că MAI are un buget total de aproximativ 4 miliarde de euro și un ministru nou, venit din provincie, fără să știe hațișurile și conexiunile tridimensionale din aceasta zonă, deranjează foarte multe persoane.

Revenim la ultimul atac, cel cu securitatea, o ciorbă reîncalzită cu fluturașii împrăștiați în campania electorală din anul 2000 împotriva unor candidați incomozi. Pe acest subiect SRI a dat la vremea respectivă un comunicat precum că pliantele respective sunt false (în 4 iunie 2000).

Pentru curioși și conturile false de pe Fbk, afișez mai jos corespondența din 2001 și Decizia CNSAS din 2007.

Totodată, amintesc că s-au verificat arhivele și în anul 2019, iar concluziile CNSAS sunt publicate acum pe site-ul www.cnsas.ro la rubrica ,Menținere Decizii”, a scris Marcel Vela, joi, pe Facebook.

Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com