Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Marcel Ciolacu va merge joi la Primăria Capitalei pentru a discuta cu Nicușor Dan

By Vîrban Robert , in Politic Stirile zilei , at 18 septembrie 2024

Premierul Marcel Ciolacu va avea joi 19 Septembrie, începând cu ora 9:30, la Primăria Capitalei, o întâlnire de lucru cu primarul general, Nicușor Dan, pe tema traficului rutier și legalitatea în urbanism.

Întrevederea va avea loc la o zi după ce, la Palatul Victoria, Marcel Ciolacu a avut loc o întâlnire de lucru cu primarii Capitalei despre gestionarea traficului din Bucureşti şi alimentarea cu energie termică

„Vreau să stabilim un dialog permanent şi un grup de lucru între Guvern-Primăria Capitalei şi primăriile de sector pentru că Bucureşti-ul are nevoie de un plan integrat şi coerent de rezolvare a problemelor şi de dezvoltare. Aveţi susţinerea Guvernului, implicarea tuturor miniştrilor pentru a debloca ceea ce nu a funcţionat până acum şi a lucra împreună pentru bucureşteni”, a afirmat premierul Marcel Ciolacu, la finalul discuțiilor.

Înainte de evenimentul desfășurat la Guvern, Nicușor Dan îl invitase pe Marcel Ciolacu la o discuție în fața unui șantier, despre care susține că este ilegal, al dezvoltatorului imobiliar One Properties. Premierul nu însă curs acestei invitații.

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW