Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Marcel Ciolacu, răspuns către Klaus Iohannis: Președintele României este în continuare în campanie electorală

By Vîrban Robert , in Politic Stirile zilei , at 4 martie 2020 Etichete: ,

Președintele interimar al Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, l-a acuzat pe Klaus Iohannis că face campanie electorală pentru Partidul Național Liberal. Liderul PSD i-a învinuit pe liberali că nu își asumă guvernarea și că ar fi decuplați de problemele reale ale românilor.

”Președintele României este în continuare în campanie electorală pentru Partidul Național Liberal. Nu îmi dau seama de normalitate, pe care și eu mi-o doresc. Eu vad că agenda oamenilor este cu totul alta, criza coronavirus, traiul mai scump, scumpirea euro. În acest moment, politicienii și românii au agende diferite. Nu înțelegem de ce continuăm această campanie electorală și PNL-ul de ce nu își asumă guvernarea în întreaga ei responsabilitate și pe urmă să mergem la alegeri la termen”, a declarat Marcel Ciolacu într-o emisiune la DIGI 24.

Declarația lui Marcel Ciolacu vine ca răspuns, după ce Klaus Iohannis, într-un discurs ținut marți seară, a acuzat PSD de prostă guvernare și că ar bloca PNL în procesul de reformare a statului.

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW