Thursday, October 6, 2022
Jurnalism corect


Marcel Ciolacu, noul președinte interimar al PSD: Eu nu sunt tătucul partidului/Nu eram pregătit/Nimeni nu i-a cerut demisia Vioricăi Dăncilă

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Politic Stirile zilei , at 27 noiembrie 2019 Etichete: , ,

Președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu a devenit președintele interimar al Partidului Social Democrat (PSD), după ce Viorica Dăncilă a plecat din funcție, iar conducerea formațiunii a fost dizolvată.

“Aș vrea să mulțumesc doamei Viorica Dăncilă. Este pentru prima oară când eu am participat la un Cex în care toți liderii și-au spus opinia. Un CEX matur, pe fond. Cu toții ne-am asumat multiplele greșeli pe care le-am făcut și nu făcut un măcel. Nu a picat niciun cap astăzi. Fostul lider se regăsește în echipa partidului.

După ce m-au propus colegii ca președinte interimar, alături de Paul Stănescu au intrat automat toate cele 5 județe ( Teleorman, Mehedinți, Gorj și Giurgiu) care au câștigat alegerile în al doilea tur de scrutin. În această conducere trebuie să fie și o reprezentare regională. Sunt 8 regiuni de dezvoltare și pe fiecare s-au făcut propuneriși le-am supus la vot. Este o echipă matură.

S-a supus luna februarie pentru acest congres. Eu cred că este un mandat și o obligație pe care trebuie să o urmăm

În februarie vom alege o conducere legitimă. Nu a fost preluată această conducere prin forță. A fost un gest de normalitate. Nimeni nu i-a cerut demisia doamnei Viorica Dăncilă. Conducerea partidului a fost dizolvată.

Eu nu sunt tătucul partidului. Voi conduce cu o echipă întreagă. Nu eram pregătit în această seară să fiu președinte interimar. Decizia de astăzi am luat-o în cadrul CEx”, a spus Marcel Ciolacu.

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com